Photo shooting la 5 dimineața în Praga

photo shooting
Nimic nu e mai frumos decât să te plimbi pe străduțele unui oraș atât de frumos ca și Praga la ora cinci dimineața. E liniște, nu vezi picior de om și poți să admiri cu adevărat peisajul. 

Nu-mi place deloc aglomerația. Încerc pe cât posibil să merg în vacanțe în extrasezon. Cu toate acestea, sunt unele destinații care sunt aglomerate în orice perioadă a anului. Totuși, există variante pentru un photo shooting reușit oricând.  

Praga este una dintre cele mai vizitate capitale ale Europei. Cumva, nu aveam să scap de statul la coadă pentru a face o poză reușită. Așa că, am decis să ne trezim cu noaptea în cap și să ne bucurăm de oraș singuri. E un sentiment aparte. Străduțele goale și răcoarea dimineții te fac să te simți „cel mai iubit dintre pământeni”. Parcă totul e al tău. Poți să dansezi în mijlocul străzii și nimeni nu te vede. Auzi ciripitul păsărelelor în locul zgomotului de la terasele pline ochi. 

Surprinzător sau nu, Marius nu a făcut o criză de nervi cand i-am spus că vreau să mergem să facem poze la cinci dimineața prin Praga. Norocul meu este ca îi place fotografia. Am învățat și eu câte ceva de la el, cu toate că face asta doar ca un hobby. 

El mi-a făcut toate pozele. E adevărat că dupa vreo două ore de shooting a început să-și piardă răbdarea. Mi-a spus cu vocea lui groasa și foarte serios „Raluca, mi-e foame și vreau cafea. Gata!”. Când îmi spune „Raluca” știu sigur că e ceva serios. Așa că m-am dus la recepția unui hotel și i-am făcut rost de o cafea. Surprise! 

So, prin acest articol aș vrea să-i mulțumesc soțului meu pentru răbdarea și dragostea lui. Dragule, pentru acest photo shooting pomit să-ți pregătesc cafeaua în fiecare dimineață, câtă vreme viața și iubirea ne vor lega. 

photo shooting
photo shooting
photo shooting
photo shooting
photo shooting

Mă găsești și pe Instagram aici.

Citește și:

PRIMA ZI ÎN PRAGA | JURNAL DE CĂLĂTORIE

CE TREBUIE SĂ ȘTII DACĂ VREI SĂ TE CĂSĂTOREȘTI ÎN GRECIA

NUNTA NOASTRĂ ÎN SANTORINI!

Articole recomandate

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.