Sunt însărcinată!

Sunt însărcinată

Sunt însărcinată! Încă îmi sună a vis, dar nu este. Eu și soțul meu vom deveni parinți de gemeni. Dumnezeu ne-a binecuvantat cu doi îngerași.

De trei luni și jumătate, viața noastră s-a schimbat radical. Aveam 7 săptămâni când am făcut prima ecografie și am aflat că „sunt doi”. A fost cea mai surprinzătoare veste pe care o puteam primi vreodată și bineînțeles că nu mi-am putut stăpâni emoțiile și am început să plâng. Soțul meu era lângă mine cu ochii plini de lacrimi. Oricât de puternic își dorește să pară uneori, nu a mai facut față celor doua inimi care băteau cu 160 de bătăi pe minut.

Știam ce urmează să se întâmple la prima ecografie, m-am documentat înainte, iar prietenele mele m-au avertizat că voi auzi inima bebelușului, iar acesta va fi un moment extrem de emoționant. Pentru mine, însă, toate emoțiile au fost la puterea a doua. Două inimi, doi săculeți gestaționali, două placente.

Așa cum spune soțul meu, aventura vieții noastre abia acum începe. De când am aflat că sunt însărcinată, diminețile mele sunt diferite. Primul lucru pe care îl fac înainte să mă ridic din pat e să-mi pun mâna pe burtică, în semn de protecție sau de „bună dimineața”. Nu mă mai trezesc stresată și cu gândul la task-urile pe care le am de facut în ziua respectivă. Acum ma trezesc cu gândul la ei și știu că nimic nu mai contează în afară de familia noastră.

Trec, cu siguranță, prin cea mai frumoasă perioadă din viața mea!

Citește și:

CE TREBUIE SĂ ȘTII DACĂ VREI SĂ TE CĂSĂTOREȘTI ÎN GRECIA

NUNTA NOASTRĂ ÎN SANTORINI!

Articole recomandate

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.