Săptămâna 15

Puii mei au împlinit 15 săptămâni. De acum înainte ei îmi vor auzi vocea, bătăile inimii și chiar vor auzi voci din exterior.

Încă de când am aflat că sunt însărcinată mi-am instalat o aplicație în telefon care mă pune la curent cu tot ce se întâmplă în burtica mea, de la o săptămână la alta. De obicei, în fiecare miercuri la 08:00 sunt nerăbdătoare să-mi verific telefonul. Atunci primesc notificarea „Bebelușul tău are 15 săptămâni”. Mă rog, aplicația nu are opțiune de sarcină gemelară, dar chiar și așa, e o sursă bună de informație.

AȘADAR, AZI AM PRIMIT VESTEA. AM INTRAT ÎN SĂPTĂMÂNA 15 DE SARCINĂ. BEBELUȘII MEI ÎNCEP SĂ MĂ AUDĂ ȘI SĂ-L AUDĂ ȘI PE TATĂL LOR CARE DEJA A ÎNCEPUT SĂ VORBEASCĂ CU EI. WOW! MI SE PARE INCREDIBIL. MĂ ÎNTREB UNEORI DACĂ EI CONȘTIENTIZEAZĂ CA SUNT DOI. OARE ÎȘI DAU SEAMA CĂ NU SUNT SINGURI ÎN LUMEA LOR? OARE SE AUD ÎNTRE EI SAU SE SIMT?

Încă nu-mi vine să cred că în mai puțin de șase luni urmează să-i cunoaștem și să-i ținem în brațe. Timpul trece atât de repede. Am intrat deja în trimestrul doi de sarcină și parcă ieri ne anunțam familiile că vom deveni părinți.

Pentru mine, primul trimestru de sarcină a fost destul de haotic. A fost acea perioadă în care primești extrem de multă informație de la toată lumea, începând de la doctor până la prieteni și colegi de muncă. Pe mine asta m-a panicat, recunosc. Aveam senzația că nu știu nimic, că toată lumea e documentată, mai puțin eu. Că nu știu cum să mănânc, cât să mănânc sau ce sunt analizele pe care trebuie să le fac. Îmi amintesc că intrasem la un moment dat în panică. Nu mâncam nimic fără să mă asigure „Sfântul Google” că alimentul este sigur în timpul sarcinii.

Din fericire, mi-am dat seama destul de repede că greșesc și tind să nu mă bucur de sarcina mea din cauza stresului. Ei bine, acum încerc să mănânc cât mai echilibrat și sănătos.

Acum, în săptămâna 15 de sarcină, mă simt minunat. Aștept cu nerăbare să-i simt și să-i simtă și Marius, soțul meu. Peste două săptămâni vom merge din nou la ecografie și poate, cine știe, aflăm și noi ce sex vor avea copiii noști.

CITEȘTE ȘI:

SUNT ÎNSĂRCINATĂ!

CE TREBUIE SĂ ȘTII DACĂ VREI SĂ TE CĂSĂTOREȘTI ÎN GRECIA

NUNTA NOASTRĂ ÎN SANTORINI!

Articole recomandate

8 comentarii

  1. Hei! Ce ma bucur ca ai început sa scrii despre sarcina! ❤️ Ca și tine, sunt curioasa sa aflu ce se întâmpla in organismul meu și ce schimbări apar la bebeluși de la o săptămâna la alta, pentru asta ma ducumentez pe copilul.ro. De altfel, m am aflat in aceeași situație in primul trimestru, nu știam ce sa mănânc, ce este voie și ce nu, nu aveam habar ca pana și ceaiurile pot fi dăunătoare. Intr o zi ma simteam puțin slăbită, ca și cum m ar lua răceala și mi am făcut un ceai (ce aveam prin casa); după 2 căni, am dat tot afara, in condițiile in care pana atunci nu ma confruntase cu stări de greață. Când am văzut asta, am dat fuga la “sf Google” și când am citit, mi am pus mâinile in cap; nu era indicat in sarcina acel ceai 😱 greșeala mea..măcar am învățat ceva…te pup! Sarcina ușoară in continuare!

    1. Heey! 😍 Sa stii ca si eu am avut un soc cu ceaiurile. De cateva zile beau ceai de ghimbir pentru ca am racit destul de tare si n-am ce tratament sa iau. Am citit despre el pe net si zicea ca e ok sa-l bem in sarcina. Sper sa fie asa! Mersi mult de mesaj! Te puuup 🤗🤗🤗

  2. […] la „Săptămâna 15 de sarcină gemelară”, mi-am amintit cât eram de atentă la ceea ce mâncam și cum verificam pe internet fiecare […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.