Săptămâna 33 a venit cu o veste îmbucurătoare. După câteva săptămâni grele, reușim, în sfârșit, să tragem o gură de aer.

Controlul a devenit o adevărată provocare. În primul rând pentru că e foarte greu să mă deplasez, iar în al doilea rând pentru că veștile din ultima perioadă au fost de fiecare dată proaste. La început a fost colul scurtat. Au urmat anticorpii anti-RH, apoi erupția de bubițe de pe burtică care nu m-a lăsat să dorm o săptămână întreagă. Nu mai zic de carența de fier, durerile de măsea iar în ultima perioadă retenția de apă.

Apropo de durerea de măsea. Trebuie să fac o paranteză ca să le transmit un mesaj femeilor care se pregătesc să rămână însărcinate. Fetelor, trebuie neapărat să vă rezolvați problemele stomatologice înainte. În timpul sarcinii nu avem voie să luam medicamente sau să fim anesteziate. Este crunt să nu poți dormi noapte de durere și să nu poți face nimic.

săptămâna 33

Totuși, săptămâna 33 vine cu vești bune. E cineva acolo sus care nu mă lasă să-mi pierd speranța că totul se va termina cu bine. Așadar, la ultimul control am aflat că puii mei au deja aproximativ 2,2 kg. Au pus bine în greutate în ultima săptămână, ceea ce mă bucură enorm. Am depășit cu brio perioada critică. Așadar, dacă s-ar naște acum n-ar mai fi o problemă majoră. Totuși, trebuie să mai stea puțin în burtica mea. Cu toate că mă așteptam să nasc în curând, medicul mă asigură că nu voi naște până la finalul lunii.

Eh, acum trebuie să vă mărturisesc că vestea asta mă și sperie într-un fel. O lună mi se pare o veșnicie. acum. Durerile inghinale care au început încă din săptămâna 25 sunt extrem de înțepătoare acum. Îmi ia trei minute să mă ridic din pat și alte trei să ajung la toaletă. Nopțile sunt tot mai lungi, iar de zile nu mai vorbesc. În ultima lună am petrecut 98% din timp în pat. Umerii, coapsele, spatele,gâtul. Toate dor acum.

Partea bună e că vine vara. Nu trece zi fără să-mi imaginez cum voi sta eu cu copiii în curte și voi cântări cu 20 kg mai puțin. Încă un pic, Raluca. Încă un pic.

Pe final, aș vrea să vă dau întâlnire pe Instagram. Ne vedem acolo. Povestim acolo. Ne cunoaștem mai bine acolo. So, click aici ca să ne conectăm.

Citește și:

SĂPTĂMÂNA 32 DE SARCINĂ

SĂPTĂMÂNA 31 DE SARCINĂ

SĂPTĂMÂNA 30 DE SARCINĂ

SĂPTĂMÂNA 29 DE SARCINĂ

Articole recomandate

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.