În săptămâna 34 de sarcină am început să visez tot mai des că nasc. Îmi simt corpul tot mai greu, iar durerile inghinale sunt tot mai puternice.

Acum știu că mai e foarte puțin. Simt asta! În săptămâna 34 de sarcină am început să caut semne că sunt aproape de momentul zero. Și am găsit. Am dureri inghinale extrem de puternice. Mi-e foarte greu să mă mai ridic din pat, să îmi schimb poziția corpului, ba chiar să și umblu. Copiii au coborat foarte jos și simt o presiune puternică în zona inghinală. Am crampe puternice și de vreo două zile au început durerile în partea inferioară a spatelui. În plus, am o stare continuă de somnolență.

În ultima lună, vizitele la ginecolog au ajuns să fie săptămânale. Chiar astăzi am fost să-mi văd puii și am fost tare bucuroasă să aflu că au pus bine în greutate, sunt activi și pregătiți de marea întâlnire. Sunt emoționată. Casa în care urmează să ne mutăm încă nu este gata. Pentru că umblu foarte greu, nici n-am mai fost pe acolo de vreo trei săptămâni. Camera lor încă nu este gata, iar în dormitorul nostru există momentan doar o saltea. Sacii plini de haine aduși de la București sunt încă acolo, iar eu abia aștept să-i despachetez. Am și uitat cum e să mă simt bine îmbrăcată. În ultimele aproape două luni am stat în 99% din timp îmbrăcată în pijama. Nu mai zic că mi-e dor să mă simt utilă. Să gătesc, să fac curățenie, să fiu pur și simplu activă.

Acum, copiii cântăresc 2,5 kg, respectiv 2,3 kg. Colul nici măcar nu l-am mai măsurat. Ne așteptăm oricând să nasc, așa că nu mai contează acum cât este de scurt. Fac în continuare testarea săptămânală de anticorpi anti RH și din fericire ei au rămas activi într-un număr foarte mic. Așadar, nimic nu pare îngrijorător acum.

Dragilor, abia aștept să revin cu noutăți. Când, nu știu, dar nu mai e mult. Cu siguranță voi anunța pentru prima dată pe Instagram, așa că ne vedem acolo. Click aici ca să ne conectăm.

Citește și:

SĂPTĂMÂNA 33 DE SARCINĂ

SĂPTĂMÂNA 32 DE SARCINĂ

SĂPTĂMÂNA 31 DE SARCINĂ

SĂPTĂMÂNA 30 DE SARCINĂ

Articole recomandate

8 comentarii

 1. Buna Raluca 😊
  Vreau sa incep in ati spune ca esti foarte puternica si ca copilasii tai sunt extrem de norocosi sa te aibe ca mamica.
  Stiu ca iti este greu si ca toate dor, dar trece… In curand.
  Incet o sa reusesti sa iti pui si casa si toate lucrusoarele in ordine, dar stii cum se zice, intai prioritatile, iar prioritatea esti tu si bebeii tai acum.
  Te pup si te imbratisez 🤗😚.

  1. Draga mea, te imbratisez si iti multumesc mult pentru sustinere si pentru mesajele tale! Sunt tare bucuroasa acum si astept cu nerabdare sa-mi strang puii in brate. ♥️♥️♥️

 2. Buna Raluca,

  Iti doresc o nastere usoara , sa fii puternică, sa te refaci repede si sa iti ajute Dumnezeu sa fie totul bine ,atat tu cat si gemenii .
  Sa te întorci repede de la spital si sa va integrați usor si repede in noua familie.
  Ps : si eu sunt însărcinată tot cu gemeni fetiță și băiețel în 22 săpt si deja începe să fie tot mai greu … de acum cu durerile inghinale si de oase in general, dar ma incurajez ca va fi bine , si ma rog ca ei sa fie sănătoși indiferent prin ce trebuie să trec eu 🙃
  Multa sanatate ,

  1. Draga mea, iti multumesc mult pentru mesajul tau! Va doresc si eu multa multa sanatate. Tu ai mare grija de tine, mama eroina! ♥️♥️♥️

 3. […] Dacă ești însărcinată cu gemeni, vezi jurnalul meu de sarcină pentru săptămâna 34. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.