V-am spus de multe ori că mă simt ca o bomba cu ceas. Eh, în săptămâna 36, bomba a explodat. Gingiile, ganglionii, mâinile și picioarele, toate s-au inflamat.

Problemele cu gingiile au apărut încă din săptămâna 19 de sarcina. Nici nu mai țin minte cum e să pot mânca fără probleme sau să nu mai sângerez atunci când mă spăl pe dinți. Am reușit cumva să mă obișnuiesc cu această afecțiune, ba chiar la un moment dat aveam senzația că o țin cât de cât sub control. Eh, în săptămâna 36 de sarcină, ceva s-a întâmplat.

Totul a luat-o razna. Gingiile s-au umflat atât de tare încât abia mai puteam să mănânc. Inflamarea lor pun o presiune puternică pe dinți, iar asta îmi provoca mari mari dureri. Mâinile și picioarele, la fel. S-au umflat extrem de tare. Am fost nevoită să-mi masez mâinile în permanență, altfel nici un pahar cu apă nu puteam să mai apuc. Fața s-a umflat peste noapte. Era umflată și înainte, dar nu atât de tare. Colac peste pupăză, ganglionii de la gât s-au inflamat și ei. Inițial am crezut că o fi de la apa rece, apoi de la problema stomatologică pe care am avut-o acum o lună și jumătate.

Tot în săptămâna 36 de sarcină, am decis, împreună cu doctorul care îmi monitorizează sarcina, să programăm cezariana. De ce? Pentru că în ultima perioadă piticii mei nu au mai pus în greutate, iar placenta este deja destul de îmbătrânită. În plus, nebunia cu coronavirusul ne-a cam panicat. Așadar, am decis ca pe când începe haosul și în Oradea, eu să fiu acasă cu copiii.

25 martie este ziua în care vor veni pe lume. Noi am decis asta, cu toate că tare mult mi-aș fi dorit să vină ei când vor. Așa a fost să fie. Se vor naște în zi de sărbătoare. Mâine, voi merge singură la maternitate. Din cauza pandemiei, nici măcar soțul nu mă poate însoți. Voi fi doar eu și ei. Atât.

Normal că am emoții, dar știu că Dumnezeu îi păzește. O face de aproape nouă luni și mă încred profund în El. Acum, cu câteva ore înainte să-i întâlnesc, mă rog. Mă rog să fim niște părinți buni și înțelegători. Să le oferim ceva prețios, timpul nostru.

Ezra, Noah, abia așteptăm să vă întâlnim! Vă iubim dintotdeauna!

Citește și:

SĂPTĂMÂNA 35 DE SARCINĂ

SĂPTĂMÂNA 34 DE SARCINĂ

SĂPTĂMÂNA 33 DE SARCINĂ

SĂPTĂMÂNA 32 DE SARCINĂ

Articole recomandate

5 comentarii

 1. Wooow, deci momentul a sosit. 😍

  Ma bucur pentru tine si stiu ca totul va fi bine.
  Iti tin pumnii si ma voi ruga pentru tine.
  Ai fost si esti foarte puternica si tu stii ce e cel mai bine pentru tine si ei.

  Nastere usoara si refacere rapida si nu uita:
  -ai rabdare cu tine
  -ai incredere in instinctul tau
  -fii blanda cu tine
  -cere ajutor de cate ori ai nevoie.
  Te pup si te imbratisez 🤗😚

 2. […] săptămâna 36 din sarcina gemelară stabilisem deja data operației de cezariană. Nu știam pe atunci ce urmează să mă aștepte, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.