Vaffe belgiene – desert în 5 minute

vaffe belgiene

Vaffe belgiene ați vrut, vaffe să fie. Rețeta este extrem de rapidă, absolut delicioasă și cel mai important, nutritivă.

Ca să scap rapid de cele aproape 30 de kg depuse în timpul sarcinii, am fost nevoită să fac niște schimbări importante în alimentația mea. Așa că, am început să renunț la tot ce știam eu că îngrașă. Pentru început, am evitat orice tip de prăjeli, apoi combinațiile precum carne cu cartofi și evident la toate dulciurile care mi-au făcut cu ochiul în timpul sarcinii.

În schimb, dimineața îmi place să mănânc ceva dulce, așa că optez în marea majoritate a timpului pentru ovăz cu fructe, voi știți asta deja.

De curând, însă, am descoperit Cartea de Bucate vol 1, lansată de Herbalife Nutrition. Acolo, Doamne, dar Doamne ce bunătăți. Am găsit o mulțime de idei noi de deserturi. Pe lângă faptul că arată foarte bine, sunt și extrem de ușor de preparat. Nu fug de provocări în bucătărie, dar timpul e tare prețios de când am copii. Așa că, dacă soțul meu a avut bunăvoința de a-și asuma acest nou rol, de bucătar, eu am spus bogdaproste. Am mai mult timp să stau cu copiii, iar dacă mi-e dor să gătesc ceva, caut repede o rețetă ușoară în noua mea carte de bucate.

Astăzi, împart cu voi rețeta pentru vaffe belgiene. Asta pentru că ador vafele și bineînțeles pentru că voi ați votat să pregătesc această rețetă.

So, înainte de rețetă, iată cum au ieșit vafele mele!

vaffe belgiene

Ingrediente:

2 porții (100 grame) H24 Rebuild Strenght Ciocolată

2 ouă

25 ml lapte semi-degresat

50g făină simplă

½ linguriță praf de copt

2 lingurițe ulei vegetal

Mod de preparare

Mai simplu de atât nu se poate. Amestecă toate ingredientele într-un bol, cu telul. Apoi trebuie doar să umpli forma de vafă cu un strat de aluat.

Eu am folosit ca decor câteva fructe pe care le aveam deja în frigider, banane, afine și zmeură. Voi puteți să puneți ce fructe vă doriți.

Important, însă, este să nu adăugăm alte ingrediente în compoziție și să respectăm gramajul scris în carte.

Deci? Simplu, rapid și vă garantez eu că e și delicios.

Dacă nu vreți să fiți singuri în bucătărie, pot să vă țin companie. Am pregătit și un video pentru voi cu toată rețeta. Așadar, pregătește ingredientele și hai cu mine pe Youtube.

P.S Atunci cand produsele Herbalife Nutrition sunt folosite in retete cu preparare termica, unele valori de vitamine din preparatul final pot diferi de cele de pe eticheta produsului.

Citește și:

CE MAI FAC GEMENII MEI 6

CE MAI FAC GEMENII MEI 5

CE MAI FAC GEMENII MEI – 4

CE MAI FAC GEMENII MEI – 3

Articole recomandate

7 comentarii

  1. […] Author: RalucaFiled Under: Din bucătărieTags: clatite, herbalife nutrition, palacsinta, raluca onucVaffe belgiene – desert în 5 minute […]

  2. […] Vaffe belgiene – desert în 5 minute […]

  3. 💐❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.