Gazpacho – rețetă

gazpacho

Gazpacho e exact ce avem nevoie într-o zi caldă de vară. Dacă te-ai săturat de supele tradiționale și vrei să mănânci ceva deosebit, rețeta mea îți sare în ajutor. Se mănâncă rece și este absolut delicioasă. Este atât de simplu de făcut încât e gata în mai puțin de 10 minute.

Cu acest gazpacho mi-am potolit pofta de a pleca într-o vacanță în Spania. E tare ușor de făcut, de aceea împart rețeta asta cu voi. Știu că timpul este prețios, mai ales atunci când ești mamă. În plus, uneori chiar ești lipsită de orice creativitate în bucătărie. Știu! Mă regăsesc total. De aceea, de fiecare dată când nu știu ce să gătesc sau pur și simplu vreau ceva fancy, răsfoiesc „Cartea de Bucate vol 1”, lansată de curând de Herbalife Nutrition. Așa am găsit această rețeță. Mi-a tras cu ochiul imediat, am găsit prin frigider toate ingredientele de care aveam nevoie și m-am apucat de treabă.

Ingrediente:

1 castravete, tăiat în bucăți

2 măsuri (12g) F3 PPP

3 porții (96g) Supă de Roșii Gourmet

2 cepe mici, decojite și tăiate în bucăți

4 căței de usturoi, decojiți

1 ardei gras verde, fără semințe și tulpină, tăiat în bucăți

100 ml de oțet de cherry

1 l de apă caldă

Mod de preparare:

Pentru început, trebuie să amestecați praful de Supă de Roșii Gourmet și F3 PPP în apa caldă. Trebuie să o lăsați la răcit, până când ajunge la temperatua camerei.

După aceea, toarnă supa într-un blender, adaugă restul ingredientelor și amestecă timp de un minut.

Gata. Asta e tot. Trebuie lăsată o oră la frigider, iar apoi…yummy! Poți să o savurezi!

Sper că v-am făcut poftă! Ar fi păcat să nu încercați și voi această supă rece absolut delicioasă. Dacă o veți face, lăsați-mă să vă laud. Postați supa voastră pe Instagram și dați-mi și mie un tag.

Valorile nutriționale ale acestei rețete sunt:

Proteine: 6g

Kcal: 78

Fibre: 2g

Grăsimi: 1g

Carbohidrați: 10g

Zahăr: 6g

P.S Atunci cand produsele Herbalife Nutrition sunt folosite in retete cu preparare termica, unele valori de vitamine din preparatul final pot diferi de cele de pe eticheta produsului.

Instagram – Raluca Onuc

Facebook – Raluca Onuc

Pentru inspirație în bucătărie, cartea de bucate vol 1, lansată de curând de Herbalife, vă va ajuta. Așa că, vă las mai jos linkuri către conturile și canalele Herbalife Nutrition.

Instagram: Herbalifero

Facebook: Herbalifero

CITEȘTE ȘI:

CLĂTITE PALACSINTA – REȚETĂ

VAFFE BELGIENE – DESERT ÎN 5 MINUTE

Articole recomandate

4 comentarii

  1. […] Panettone – rețetă pentru masa de Crăciun – Raluca Onuc la Gazpacho – rețetă […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.