Bebe Cuisine – Biscuiți fără zahăr sau îndulcitori

biscuiți fără zahăr

Am căutat multă vreme prin comerț biscuiți fără zahăr sau îndulcitori pentru copiii mei. Pentru că n-am găsit, am decis să-i fac eu, acasă.

Acești biscuiți fără zahăr pe mine m-au scos de foarte multe ori din încurcătură. Atunci când copiii sunt agitați și nu-i mai mulțumește nicio jucărie sau nicio melodie, un biscuite îi reduce la tăcere. Pe lângă faptul că sunt delicioși sunt potriviți chiar și pentru dentiție. Ezra va avea în curând primii dințișori și este tare bucuros când primește ceva bun de ros. Biscuiții sunt moi, sunt fără gluten și bineîntețes fără zahăr sau alți îndulcitori.

Ingrediente:

O cană de făină de ovăz

Ovăz fin (punem cam o lingură)

3 banane

O linguriță de ulei de cocos

Mod de preparare:

Într-un bol pasați bananele până când devin pastă. Apoi adăugați făina de ovăz, ovăzul fin și o linguriță de ulei de cocos. Amestecați până când aveți o pastă omogenă.

Eu, de obicei, încep prin a face niște chifteluțe din această compoziție, iar apoi le presez puțin pentru a reda forma de biscuite.

Din această compoziție, mie mi-au ieșit opt biscuiți. Sunt suficienți pentru o zi întreagă. Rețeta este prea ușoară și prea rapidă pentru a păstra biscuiții mai mult de o zi. Mie îmi place să le dau de fiecare dată biscuiții proaspeți, dar bineînțeles că sunt buni și a doua zi.

Dragilor, dacă veți face și voi acești biscuiți, tare m-aș bucura să aflu și eu. Așa că, nu uitați să-i pozați din toate unghiurile și să-i postați pe conturile voastre de socializare. Un tag la mine @ralucaonuc și un #bebecuisine este suficient să vă găsesc.

Rețeta o găsiți și pe canalul meu de Youtube. Link-ul îl aveți mai jos. Așa că, vă așteptăm în bucătăria noastră.

https://youtu.be/SZpeY4GxZ7A

Instagram – Raluca Onuc

Facebook – Raluca Onuc

Citește și:

BEBE CUISINE – PANCAKES CU BANANE ȘI SCORȚIȘOARĂ

MERSUL DE-A BUȘILEA – CUM MI-AM ÎNCURAJAT COPIII SĂ MEARGĂ TÂRÂȘ ȘI DE CE

CE MAI FAC GEMENII MEI 9

CE MAI FAC GEMENII MEI 8

Articole recomandate

4 comentarii

  1. […] BEBE CUISINE – BISCUIȚI FĂRĂ ZAHĂR SAU ÎNDULCITORI […]

  2. […] BEBE CUISINE – BISCUIȚI FĂRĂ ZAHĂR SAU ÎNDULCITORI […]

  3. […] BEBE CUISINE – BISCUIȚI FĂRĂ ZAHĂR SAU ÎNDULCITORI […]

  4. […] BEBE CUISINE – BISCUIȚI FĂRĂ ZAHĂR SAU ÎNDULCITORI […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.