Însărcinată din nou! În curând mamă de 3

însărcinată din nou

Atunci când nu mai speri, nu mai crezi, nu mai visezi, atunci se întâmplă minunile. Sunt însărcinată din nou, cu al treilea copil.

Uneori, primim o veste care ne dă toate calculele peste cap. Suntem șocați, surprinși și nu știm cum să reacționăm. Așa s-a întâmplat în cazul nostru. Acum doi ani, pe vremea asta, făceam tratamente de fertilizare, în speranța că voi deveni mamă. A fost o perioadă lungă și grea, dar care s-a sfârșit cu vestea pe care o așteptam din tot sufletul. Eram însărcinată, în sfârșit. Îi datorez toată recunoștința și dragostea mea doamnei dr. Deliana Predoi care a fost lângă mine și s-a implicat trup și suflet în visul meu. Pe atunci, șansele să devin mamă pe cale naturală erau extrem de mici. Așa că, am ajuns la IUI și iată-i pe Ezra și Noah în brațele mele.

Doi ani mai târziu, când nu mai aveam niciun plan de a deveni mamă și nicio speranță, Dumnezeu mi-a dovedit, din nou, că minunile există. Sunt însărcinată din nou, de data asta pe cale naturală.

Totul a început la sfârșitul lunii ianuarie 2021

M-am trezit brusc la 4 a.m și am fugit la baie. Îmi era rău și eram extrem de amețită. Am asociat imediat simptomele cu simptomele sarcinii. Câteva ore mai târziu, am fugit pe ascuns la o farmacie și mi-am cumpărat un test de sarcină. A ieșit negativ. Mi-am reproșat toată ziua asta. Nu era cazul să-mi fac un test de sarcină. De ce am făcut-o? Nu am menstruație de doi ani. Nu am ovulat nici când aveam menstruație. Cum ar fi să ovulez acum, fără? Ce-a fost în capul meu? Cam asta mi-am spus eu toată ziua.

Apoi, am dat uitării tot acest episod. Am continuat să fac sport normal și chiar să-mi continui sedințele de x-wave și radiofrecvență care erau interzise în timpul sarcinii. După o lună în care stările de rău nu se mai terminau, am sunat medicul de familie. Am început să investighez și am ajuns împreună la concluzia că cel mai probabil am o gastrită. Așa că, dr-ul mi-a dat tratamentul corespunzător, dar mi-a recomandat ca înainte să-l încep, să refac, totuși, testul de sarcină.

N-am vrut să-l refac pentru că știam că va fi negativ. Totuși, l-am refăcut, doar din dorința de a mă convinge, din nou, ca e momentul să-mi iau adio de la acest vis de a rămâne însărcinată pe cale naturală.

Și iată surpriza. Testul a ieșit pozitiv.

Era seară, eram închisă în baie, iar copiii dădeau cu pumnii și picioarele în ușă. Am tras aer în piept și am ieșit la ei. Le-am spus în șoaptă că e posibil să devină big brothers. Au râs amândoi, de parcă ar fi înțeles ce le-am spus.

A doua zi m-am programat la un control. Cumva, aveam nevoie de o confirmare și am primit-o. So, testul nu a mințit. Chiar sunt însărcinată. Nu știu cum s-a întâmplat, dar am învățat că uneori e bine să nu ne mai punem întrebări la care nu avem răspuns.

Sunt fericită, recunoscătoare universului și lui Dumnezeu pentru darul acesta. Am gândit mult în ultima perioadă. Oare ce am făcut să merit atât de multe? Oare El e mândru de cum îi creștem pe Ezra și Noah? Oare ne răsplătește pentru asta? Oare ne consideră pregătiți pentru trei copii? Cred că da! Și chiar mă simt pregătită pentru al treilea copil, cu toate că uneori am senzația că nu conștientizez cu adevărat ce se întâmplă. Parcă încă nu-mi vine să cred.

Azi, eu și Marius împlinim 6 ani de relație și tot azi am intrat în săptămâna 12 de sarcină. Cine s-ar fi gândit că vom avea trei copii? Visam la unul, dar iată că viața are alte planuri pentru noi.

Citește și:

TESTATĂ POZITIV CU COVID-19

GEMENII MEI LA 11 LUNI

DE CE SĂ NU NE PUPĂM COPIII PE GURĂ

Articole recomandate

7 comentarii

 1. Wow. Felicitări. Și da, minunile lui Dumnezeu sunt multe. O simțim și noi de un an și ceva de când am aflat că vom deveni părinți. Iar de 6 luni ne bucurăm de minunea noastră cu ochi albaștri.
  Ești o mămică deosebită. Poate vei fi soacra cu trei nurori😃🥰.

 2. Wow, felicitări. Minunile lui Dumnezeu sunt mari.
  Sarcină ușoară, mămică faină.

 3. Mă bucur foarte mult pentru tine.
  Să fii binecuvântată tu si familia ta. 🙂

 4. Felicitari, mamica eroina !!! 😘😘😘

 5. Felicitari si multa rabdare 🙂 Ai putea sa imi spui, la prima sarcina, la ce clinica ai apelat pt tratamentele de fertilizare? In Bucuresti sau Oradea ? Sarcina usoara pe mai departe !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.