Shake Formula 1 Gourmet cu aromă de ciuperci și ierburi

F1 Gourmet cu aromă de ciuperci și ierburi

Dacă sunt vegani prin zonă, am o surpriză pentru voi. Noul F1 Gourmet cu aromă de ciuperci și ierburi poate fi folosit și ca înlocuitor al unei mese. E perfect atât pentru prânz, cât și pentru cină.

Incă primesc foarte des întrebări de la voi legat de cum am reușit să slăbesc cele 30 de kg depuse în timpul sarcinii. Probabil vă așteptați să vă dau vreo dietă minune cu care puteți să slăbiți 10 kg în primele două săptămâni. Nu, nu am o dietă anume. Nu îmi plac și nu mi-au plăcut niciodată dietele, cu atât mai mult cele care ne obligă să ne înfometăm. Îmi doresc un corp frumos, dar și sănătos, așa că eu, personal, pun mare preț pe ceea ce mănânc.

Știu ce înseamnă să nu te mai simți bine în corpul tău. Sincer, nu am crezut niciodată că eu voi trăi acest sentiment. Am fost mereu o tipă slabă și fără probleme cu greutatea, dar iată că am ajuns și în situația asta. M-am trezit cu 30 kg în plus pe care trebuia să le dau jos. Și am reușit.

Sportul și alimentația sunt cele două ingrediente care pe mine m-au ajutat să slăbesc și să revin la forma inițială. Dar, probabil că ați mai auzit asta, sportul contează într-un procent de 30%. Așa că, alimentația rămane cea mai importantă în procesul acesta de transformare. 

Daca cunoasteti deja produsele Herbalife Nutrition știți probabil că ele functionează perfect în combinație cu sportul, iar dacă apelați și la un antrenor personal sau nutriționist veți afla că sunt foarte mulți care nu doar recomandă aceste produse, dar ne și învață să le integrăm în alimentația și stilul nostru de viață. 

Acum, după un an, pot să vă spun că au avut un rol extrem de important în tot procesul meu de slăbire. Am învățat să le folosesc ca atare sau în diverse rețete, asta pentru că toate produsele Herbalife Nutrition sunt extrem de versatile. Putem să preparăm simple shake-uri cu ele, dar și feluri principare sau deserturi. 

Noul Formula 1 Gourmet cu aromă de ciuperci și ierburi este un produs proaspăt lansat de cei de la Herbalife Nutrition. Este vegan, fără gluten, fără lactoză și fără coloranți artificiali. Poate fi folosit ca înlocuitor al unei mese sau integrat în alte rețete. E perfect pentru prânz sau cină pentru că este bogat în proteine, conține 25 de vitamine și minerale și respectă cerințele impuse de dietă.

Practic, F1 Gourmet cu aromă de ciuperci si ierburi este o supă. Se prepara cu 250 ml de băutură fortificată din soia încălzită peste care se adaugă 2 masuri din F1 Gourmet cu aromă de ciuperci și ierburi. Este simplu, rapid si delicios. Perfect pentru o zi în care avem o mulțime de task-uri de făcut și nu avem timp să stăm prea mult în bucătărie. 

Kcal: 202

Proteine: 17g

Zahăr: 10g

Grăsimi: 6g

Fibre: 6g

Sare: 1,5

Atunci cand produsele Herbalife Nutrition sunt folosite in retete cu preparare termica, unele valori de vitamine din preparatul final pot diferi de cele de pe eticheta produsului.

Instagram – Raluca Onuc

Facebook – Raluca Onuc

Pentru inspirație în bucătărie vă las mai jos linkuri către conturile și canalele Herbalife Nutrition.

InstagramHerbalifero

FacebookHerbalifero

Citește și:

CLĂTITE CU BANANE – REȚETĂ

CLĂTITE PALACSINTA – REȚETĂ

VAFFE BELGIENE – DESERT ÎN 5 MINUTE

Articole recomandate

3 comentarii

  1. […] Author: RalucaFiled Under: Din bucătărieTags: falafel, herbalife, herbalife nutrition, raluca onuc, retetaShake Formula 1 Gourmet cu aromă de ciuperci și ierburi […]

  2. […] Shake Formula 1 Gourmet cu aromă de ciuperci și ierburi […]

  3. […] SHAKE FORMULA 1 GOURMET CU AROMĂ DE CIUPERCI ȘI IERBURI […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.