Unică vs Gemelară – săptămâna 25 de sarcină (VIDEO)

săptămâna 25

După lungi așteptări, a venit și săptămâna 25 de sarcină, mai exact săptămâna în care vă dezvlălui numele bebelușului.

Să aleg numele copiilor mei a fost o mare provocare pentru mine. Am considerat întotdeauna că numele nostru ne urmărește toată viața și este cea mai puternică conexiune cu propria identitate. Din istorie se spune că numele înseamnă destin.

Dale Carnegie

„Numele unei persoane este, pentru el sau pentru ea, cel mai dulce și mai important sunet din orice limbă.”

Așa că am fost foarte atentă la acest detaliu, iar dacă viața lor va fi cu adevărat influențată de numele lor, am liniștea sufletească că destinul lor e pe mâini bune.

Mi-am dorit extrem de mult să vă dezvălui numele copiilor într-un video care să-mi rămână amintire o viață întreagă. Așa am făcut și în cazul gemenilor și așa am reușit, într-un final, să fac și de data asta. Așa că, în acest articol vă voi spune, pe scurt, cum se arată sarcina în această săptămână. Dacă sunteți curioși de un pregnancy update mai pe larg și bineînțeles de numele bebelușului, vezi clipul de mai jos.

Evoluția sarcinii

Până în săptămâna 25 am reușit să acumulez aproximativ 8 kg. Mai mult decât ar fi normal până la această etapă a sarcinii. Mă surprinde de multe ori greutatea mea, asta pentru că fac eforturi considerabile să nu mănânc tot ce mi-aș dori. Nu țin nici dietă, desigur, dar nici nu îmi fac de cap.

Burtica începe să-mi fie ușor incomodă din săptămâna 25. Am început să am dureri atunci când îmi schimb poziția din pat sau când mă ridic din canapea. Nu foarte mari, dar există totuși un disconfort pe care nu l-am simțit în săptămânile trecute. Mă bucur că încă pot să mă odihnesc, comparativ cu perioada aceasta din sarcina gemelară. Pe atunci lucrurile erau destul de serioase. Îmi era foarte greu să mă odihnesc și dacă bine îmi amintesc începusem deja să sforăi aproape ca tata. 😂 În sarcina gemelară am avut problema asta din cauza faptului că am avut nasul înfundat până la naștere. O problema cu care știu că multe femei însărcinate se mai confruntă. Ei bine, sunt tare recunoscătoare că de data asta am scăpat ca prin minunile acului. Cel puțin până acum.

Dușul începe să devină o provocare, la fel și momentul de după, când trebuie să mă fac cu cremă pe picioare. 😂 Mi-e destul de greu să mă aplec acum și știu că lucrurile se vor complica și mai tare în următoarele săptămâni. Îmi amintesc că în ultimul trimestru de sarcina gemelară, doar mama și soțul meu mă ajutau să fac treaba asta pentru că eu nu aveam nicio șansă să-mi ating degetele de la picioare cu mâna. Știu că sună amuzant, râd acum în timp ce scriu acest articol, dar burtica de atunci nu era burtică, era o minge imensă și grea.

Nu știu dacă ați citit tot ce am scris mai sus, banuiesc că vă interesează să aflați numele bebelușului. Așa că, nu mă mai lungesc. Vreau să vă invit pe Instagram, acolo mă găsiți zi de zi și puteți să-mi scrieți oricând. Eu aștept cu drag mesajele voastre.

Instagram – Raluca Onuc

Citește și:

UNICĂ VS GEMELARĂ – SĂPTĂMÂNA 24 DE SARCINĂ

NICĂ VS GEMELARĂ – SĂPTĂMÂNA 23 DE SARCINĂ

UNICĂ VS GEMELARĂ – SĂPTĂMÂNA 22 DE SARCINĂ

UNICĂ VS GEMELARĂ – SĂPTĂMÂNA 21 DE SARCINĂ

Articole recomandate

2 comentarii

  1. […] UNICĂ VS GEMELARĂ – SĂPTĂMÂNA 25 DE SARCINĂ (VIDEO) […]

  2. […] UNICĂ VS GEMELARĂ – SĂPTĂMÂNA 25 DE SARCINĂ (VIDEO) […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.