PURE BABY SPA – Un vis împlinit

Pure baby spa

Pure Baby Spa s-a născut din dragoste pură pentru baietii mei, iar mai apoi dintr-o nevoie sufletească de a fi mereu înconjurată de copii.

În urma cu un an, doar visam la momentul ăsta și iata că azi pot să o spun cu voce tare.

Mulți ani m-am gândit la tot felul de afaceri care să mă reprezinte. Să-mi placă cu adevărat și să nu ma facă să mă simt nicio secundă obligată să muncesc. Mulți ani am făcut economii lună de lună în speranța că va veni ziua în care se va aprinde un beculeț și voi ști ce am de făcut.

Și iată că a venit. E mai mult decât o afacere, e pur și simplu un loc de refugiu. Un loc care mi-a intrat în inima pentru totdeauna și lăsați-mă să visez în continuare că vă va cuceri și pe voi.

PURE BABY SPA

Pure Baby Spa va fi locul în care bebelușii noștri vor conștientiza că lumea asta noua în care s-au născut nu e atât de greu de cucerit. După ce i-am născut pe gemenii mei, mi-am propus să fac tot posibilul ca trecerea de la viața intrauterină la cea extrauterină să fie una extrem de blândă pentru ei. Așa am aflat, prin propria noastră experiență, ca apa face minuni.

Să nu uităm că înainte să-i avem în brațele noastre, copiii au petrecut 9 luni în lichidul amniotic. Fără haine pe ei, fără senzație de foame și fără vreun sentiment de incapabilitate. Apoi se nasc, sunt îmbrăcați în haine, de multe ori incomode pentru ei. Încep să cunoască senzația de foame, de frig și să conștientizeze că, brusc, nu mai au libertatea de a se mișca, așa cum își doresc.

Ce se întâmplă în apă? Ei bine, aici e magie. Dacă în viața de zi cu zi, bebelușii nu au cum să se deplaseze singuri dintr-un punct în altul, în apă vor reuși să facă asta.

La Pure Baby Spa vom oferi servicii de hidroterapie, într-o apă atât de pură încât ai putea chiar să o bei. Practic, copilul va intra într-o cădiță creată special pentru bebeluși și va fi susținut deasupra apei de cel mai sigur colăcel de gât din lume. Asta numim noi „floating”. Va pluti pur și simplu deasupra apei, dându-i senzația că este din nou în burtica mamei. Durează aproximativ un minut până când bebelușii conștientizează că sunt liberi să dea din piciorușe și chiar să se deplaseze dintr-un loc în altul.

Avantajele Floating-ului pentru bebeluși

Chiar dacă pare o simpla plutire, ea are o mulțime de avantaje:

 • Temperatura apei este intre 35 si 37 grade. Bebelușul se va bucura de o baie caldă care pe lângă faptul că îl va ajuta să se relaxeze, îi va diminua semnificativ durerile de burtică sau colicii
 • Toți mușchii din corpul bebelușului se activează odată ce el va pluti deasupra apei. Picioarele, brațele, spatele și inclusiv gâtul. În felul ăsta, îl ajutăm să-și îmbunătățească forța, stabilitatea și mobilitatea
 • După o ședință de floating, bebelușului îi va fi foame, deci inclusiv digestia este stimulată
 • Floting-ul contribuie la întărirea sistemului respirator. Plămânii se dezvoltă, iar respirația se reglează corect
 • Stimulează dezvoltarea motorică și psihică a bebelușului
 • Ajută la reducerea rigidității
 • Bebelușul va dezvolta o imunitate crescută
 • Floating-ul contribuie la un somn profund și odihnitor

Masajul

După fiecare ședință de floating, bebelușul va fi răsfățat cu un masaj profesionist. Avantajele masajului pentru bebeluși sunt multe și mult mai cunoscute decât cele ale floatingului.

 • Masajul stimulează circulația sângelui
 • Hormonii stresului scad, sistemul imunitar crește
 • Stimulează dezvoltarea socială, emoțională și cognitivă
 • Scade iritabilitatea și plânsul excesiv
 • Reduce gazele și colicii
 • Ajută la un somn lung și odihnitor
 • Reglează sistemele primare (respirator, circulator, nervos, muscular, digestiv și endocrin)

Încurajăm mamele sau chiar tații să se implice în masajul bebelușului. De aceea vom împărtăși cu voi câteva tehnici de masaj pe care puteți să le aplicați seară de seară, după băiță.

Încă din burtică, bebelușul reacționează la atingere. Cu siguranță ați trăit și voi sentimentul acela minunat în care vă mângâiați burtica, iar bebelușul începe să dea din picioare. De aceea după ce se nasc, ei sunt deseori liniștiți de mângâierea mamei. Atingerea este extrem de importantă pentru bebeluși

Socializarea

Pe lângă toate avantajele fizice și psihice pe care floating-ul le oferă, bebelușul va avea ocazia de a socializa cu alți copii de vârste apropiate. În plus, mamele vor reuși să schimbe experiențe cu celelalte mame și să iasă din rutina zilnică care poate fi epuizantă și chiar depresivă uneori.

Așadar, dragilor, cu asta îmi ocup eu puținul meu timp liber din ultima vreme. Mai sunt multe de făcut, dar sper din tot sufletul ca în primăvară să ne întâlnim în spa. Până atunci, vă țin la curent pe Instagram cu ceea ce numesc eu un vis împlinit. ❤️

Citește și:

SĂPTĂMÂNA 40 DE SARCINĂ – NAȘTEREA

BRIOȘE CU BANANE ȘI UNT DE ARAHIDE

CHEESECAKE DIN CAJU – RAW VEGAN

Articole recomandate

2 comentarii

 1. Felicitări!!🤍 Și eu cochetez cu această idee de ceva vreme. Doar că la mine lipsește curajul. De aceea țin să te felicit încă o dată 😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.